Connect met ons

‘Connecting real estate investments’ betekent voor ons het zorgvuldig en kansrijk verbinden van beleggers en beleggingen op basis van persoonlijk contact.

We doen daarom een aantal dingen samen.

Workshops

We nodigen boeiende sprekers uit die ons informeren over zorg, vastgoed, fiscaliteit, duurzaamheid, sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en andere onderwerpen die ons kunnen raken en verbinding hebben met elkaar. Deze bijeenkomsten, tussen 16:00 en 19:00 uur, noemen we “Filemeetings”. We vullen deze bijeenkomsten aan met een walking diner, zodat ons samenzijn optimaal wordt benut. Na de file kan iedereen ontspannen naar huis rijden.

Connect Invest

Opportunities

Naast het onder de aandacht brengen van niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen bij particuliere beleggers, brengen wij ook interessante beleggingsmogelijkheden onder de aandacht bij een beperkt aantal beleggers.
Het betreft hier zogenoemde private placements.
Klik hier voor meer informatie over een aantal succesvol geplaatste projecten.

Connect Invest huiskamer

Beleggersborrel

Regelmatig houden we een beleggersborrel bij ons op kantoor. In een informele sfeer praten we met elkaar over wat ons bezighoudt. Zowel zakelijk als privé, om ideeën uit te wisselen, de gebeurtenissen van de afgelopen periode te bespreken, of om gewoon lekker te lachen.

Connect Invest bar

Ontspanning

Golftoernooien zijn een ideale gelegenheid om informeel en spelenderwijs te connecten. We organiseren golftoernooien voor en met relaties op prachtige banen in Nederland en België.

IMG_1929