Over Connect Invest

Connect Invest is in maart 2018 opgericht door Henk Reyersen van Buuren en Pieter van Herk. Zij vormen de directie en hebben samen een vastgoedervaring van meer dan 60 jaar. De deskundige Raad van Advies fungeert voor de directie als klankbord.

Wat doet Connect Invest?

Connect Invest brengt niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen op het gebied van zorg en wonen onder de aandacht van particuliere beleggers. Deze fondsen zijn toekomstbestendig en voldoen aan hoge standaarden van betrouwbaarheid, kwaliteit en soliditeit.
Daarnaast zijn deze fondsen geregistreerd bij de AFM en/of beschikken zij over door de AFM goedgekeurde documentatie. Kernwaarden hierbij zijn sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.

Deze selectie is gebaseerd op de decennialange vastgoedervaring van de directieleden Henk Reyersen van Buuren en Pieter van Herk.

Wat doet Connect Invest niet?

Connect Invest verricht geen beleggingsdiensten maar wijst u op beleggingsmogelijkheden en kan u daarover van informatie voorzien. Connect Invest adviseert dan ook niet. Voor beleggingsadvies wordt u verwezen naar uw eigen adviseur. Connect Invest is daarom niet vergunningplichtig voor de Autoriteit Financiële Markten of De Nederlandsche Bank N.V.