Team

We stellen u hier voor aan ons team, bestaande uit Henk, Pieter, Robin, Dennis en Petra.

Directeur
henk@connectinvest.nl
06-54738137

Henk Reyersen van Buuren

Henk is ruim 40 jaar (vanaf 1980) actief in het selecteren en introduceren van niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen en heeft een indrukwekkend track record opgebouwd.

In 2017 werd hij benaderd door Sectie5 Investments om de mogelijkheden voor een nieuw zorgfonds te verkennen. Deze nieuwe markt prikkelde en inspireerde Henk om samen met Pieter actief aan de slag te gaan. In maart 2018 hebben zij Connect Invest opgericht.

Henk is als oprichter (in 1980) en tot 2007 als enig aandeelhouder en directeur van Adviesgroep Reyersen van Buuren bv te Amstelveen verantwoordelijk geweest voor de succesvolle introductie van meer dan 100 vastgoedfondsen met een beleggingswaarde van ruim € 1,5 miljard. Vanaf 2007 was hij mede-aandeelhouder en lid van de meerhoofdige directie en als zodanig medeverantwoordelijk voor de activiteiten.

Voorbeelden van geïntroduceerde fondsen zijn:

– de winkelfondsen van onder andere VastNed, DIM Vastgoed en Sectie5 Investments,
– de kantorenfondsen van onder meer Akron Vastgoed en APF International,
– de ‘opportunityfondsen’ van APF International: kantoorprojecten in de Amsterdamse Houthavens, de Loft Office bij de Amsterdam ArenA en de Kauwgomballenfabriek.

Enkele andere bekende projecten waren de Heineken Music Hall en de ZiggoDome te Amsterdam, maar ook de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Medio 2013 heeft hij zijn aandelen in Adviesgroep Reyersen van Buuren bv verkocht.

Directeur
pieter@connectinvest.nl
06-83543524

Pieter van Herk

Pieter is zijn carrière gestart in de accountancy. Tijdens zijn NIVRA-opleiding was hij werkzaam bij Mazars en BDO. Sindsdien werkt hij al meer dan 20 jaar als interim manager, voornamelijk in de vastgoedsector.

Bij de institutionele belegger Bouwinvest deed hij veel ervaring op in zorgvastgoed. De uitdaging om samen met Henk het beleggen in zorgvastgoed voor particulieren mogelijk te maken, was de reden om Connect Invest te starten.

Tijdens een grote hoeveelheid aan opdrachten heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse soorten vastgoed zoals woningen, kantoren, winkels, hotels en zorg.

Deze opdrachten zijn uitgevoerd bij institutionele beleggers, banken, gemeenten en retailketens. Hij heeft ervaring in de wereld van vastgoedeigenaren, vastgoedmanagers en vastgoedgebruikers zoals:

-Gemeente Rotterdam Sector Vastgoed,
-ING Bank Corporate Real Estate,
-Nationale Nederlanden Corporate Real Estate,
-Bouwinvest Real Estate Investors,
-Ahold Real Estate & Construction.

Manager Marketing & Sales
robin@connectinvest.nl
06-46005011

Robin Jahshan

Robin heeft bij verschillende grote (inter)nationale media- en entertainment bedrijven als Metro, TMG, Exterion Media en Stage Entertainment gewerkt.

Na vele succesvolle concepten en mediacampagnes bedacht te hebben, besloot hij om te gaan ondernemen. Zo is zijn eigen bedrijf Buro85 ontstaan. Buro85 is een advies- en productiebedrijf op het gebied van digitaal communicatiemateriaal. In de loop der tijd is er een bijzondere passie ontstaan voor het ontwikkelen van concepten binnen het vastgoed. Zodoende is de samenwerking met Connect Invest ontstaan.

Robin is vanaf de oprichting betrokken bij Connect Invest en per augustus 2019 is hij verantwoordelijk voor het gehele marketing- en salesbeleid in de rol van Manager Marketing & Sales.

Real Estate Analist
dennis@connectinvest.nl
06-10354243

Dennis van Oosten

Dennis is in 2019 afgestudeerd aan Tilburg University. Na de Bachelor Bedrijfseconomie heeft hij de Master Finance afgesloten met een onderzoek naar beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa. Hij is sinds augustus 2019 bij Connect Invest actief als Real Estate Analist en betrokken bij de ontwikkeling van de Vastgoedfondsenscan.

 

Office Manager
info@connectinvest.nl
085-047 75 53

Petra den Haag

Petra heeft meer dan tien jaar haar eigen winkelonderneming gedreven in de juweliersbranche. Na de succesvolle verkoop van haar winkel zet zij haar opgedane vaardigheden en ervaring in bij diverse bedrijven en organisaties. Sinds april 2018 verzorgt zij op parttime basis het office management bij Connect Invest.

Lodewijk Hoekstra is tuinontwerper, tv-presentator en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Lodewijk streeft naar een wereld waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven, zonder dat dit een nadelig gevolg heeft voor ecosystemen en de natuur om ons heen. Naast zijn werk voor NL Greenlabel is hij tv-presentator bij SBS6 en verzorgt hij workshops en lezingen door het hele land.

Joep Moonen is opgegroeid in de bouw. Als zoon van een Brabantse bouwer is de vastgoedwereld hem niet vreemd. Joep is ruim twee jaar verantwoordelijk geweest voor Snippe Projecten BV, een ontwikkelaar die zich met name richt op de binnenstedelijke herontwikkeling in zowel de commerciële als residentiële vastgoedmarkt. Onorthodox BV is opgericht in 2020 en richt zich als projectontwikkelaar primair op het realiseren van woningen en zorgvastgoed. Dat doet zij met een onorthodoxe aanpak. In die aanpak staat niet het gebouw centraal, maar de gebruiker, de plek, de directe omgeving en de duurzaamheid en circulariteit.
De directie over Onorthodox BV wordt gevoerd door Joep Moonen en Sectie5 Investments NV.

Prof. dr. Dirk Brounen is hoogleraar Vastgoedeconomie aan de TIAS School for Business and Society, de Business School van Tilburg University. Hij onderzoekt internationale vastgoedmarkten en in het bijzonder het rendement van vastgoedinvesteringen en de meerwaarde van duurzaamheid. Zijn resultaten zijn onder meer gepubliceerd in internationale vakbladen als: The European Economic Review, Real Estate Economics, Journal of Banking and Finance, Financial Management en Journal of Portfolio Management. Naast zijn academische werk is Dirk actief als adviseur voor onder meer pensioenfondsen, ministeries en toezichthouders.

Bas Gradussen CFA is Senior Portfoliomanager bij InsingerGilissen Bankiers N.V. Sinds 2012 is hij bij deze bank actief met duurzaam beleggen, waar hij met twee collega’s onder meer verantwoordelijk is voor het beheer van de duurzame beleggingsportefeuilles. Bas heeft onder andere de richtlijnen opgezet voor (rapportering over) duurzame beleggingsportefeuilles. Vóór 2012 was hij actief als private banker, met name van stichtingen. Zijn ervaring als private banker en duurzame portfoliomanager komen samen als hij voor klanten van de bank opereert als consultant op het gebied van duurzaamheid.

Angelique Laskewitz is Excecutive Director van de Vereniging Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Zij ondersteunt beleggers en bedrijven onder meer met het bepalen van de duurzaamheidsagenda. Dit doet Angelique door het ontwikkelen van criteria die door de markt worden gebruikt om richting te geven aan duurzaamheid en het creëren van impact. Dit kan door samenwerking met NGO’s (Non-Governmental Organizations) en het geven van masterclasses over Sustainable Development Goals (SDG’s), impact investing, klimaatverandering, mensenrechten, circulaire economie en ecologie.

Drs. Hans Hersevoort is innovator in de zorg en bestuurder Omega Groep in Zwolle. Hij vindt het ‘zorgsysteem in Nederland steeds gekker worden’. Begin 2009 is Omega Groep als zorgorganisatie gestart met als missie: het leveren van een bijdrage aan de levenskwaliteit van mensen. Degenen die een beroep doen op Omega Groep hebben meestal een verstandelijke en/of psychische beperking. Omega Groep gaat er vanuit dat ieder mens het liefst zelf de regie over zijn leven voert en zo zelfstandig mogelijk wil leven. Maar soms lukt dat niet. Omega Groep biedt begeleiding aan kinderen en (jong) volwassenen op elk gebied van het leven.

Jeroen Hermus MA MRICS RT is director Healthcare CBRE, de grootste vastgoedadviseur ter wereld en stuurt het Healthcare team aan. Annette van der Poel Bsc BE is associate director Healthcare CBRE en geeft strategisch advies ten aanzien van zorgvastgoed.

Het Healthcare team van CBRE adviseert opdrachtgevers bij zorgvastgoedgerelateerde vraagstukken. De werkzaamheden op het gebied van zorgvastgoed bestaan onder andere uit: strategische advisering van zorginstellingen, taxaties, begeleiding bij transacties, ontwikkelen van ‘business cases’, initiëren van nieuwe ontwikkelingen, sparringpartner voor zorginstellingen en het begeleiden van (nieuw)bouwtrajecten.

Prof. dr. Tom Berkhout is hoogleraar Real Estate Universiteit Nyenrode. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerpen zijn: vastgoed (belasting, verslaggeving, financiering, waardering en economische en marktontwikkelingen) en belastingwetgeving. Hij heeft een aanzienlijk aantal boeken, artikelen, onderzoeksrapporten en columns geschreven over een scala aan vastgoedgerelateerde zaken, zoals: taxatie (nationaal en internationaal), vastgoedwaardering en -financiering, financiële rapportage, integriteit, vastgoedmarkten, investeringsanalyses en -gedrag.

Prof. dr. Jan Latten is bijzonder hoogleraar sociale demografie en voorheen hoofddemograaf Centraal Bureau voor de Statistiek. Specifieke aandachtsgebieden zijn onder meer: trends in samenwonen, trouwen, scheiden en de sociale aspecten daarvan, de opkomst van superkoppels, de veranderende rol van vrouwen binnen relaties, bijzondere posities van alleenstaanden en de groeiende rol van ouderen in de samenleving, vergrijzing, groei- en krimpregio’s en de gevolgen daarvan voor regionale, sociale en economische contrasten, de urbanisatie en metropolisering in Nederland. Jan Latten is onder andere bekend van zijn boek Liefde à la Carte dat hij schreef met Malou van Hintum.

Ir. Clemens Koekkoek is directeur van het S5 Vitae Fonds en werkt sinds begin 2018 bij Sectie5 Investments N.V. Na bij diverse ontwikkelaars, aannemers en adviesbureaus te hebben gewerkt, kwam hij in 2009 in de zorg terecht. Daar heeft hij ervaring opgedaan in alle facetten van zorgvastgoed: ontwikkelen, bouwen, onderhoud en beheer. Ook is hij betrokken geweest bij de bouw en ontwikkeling van verschillende particuliere zorglocaties. Om zijn werk goede aansluiting te geven bij de dagelijkse praktijk, heeft hij regelmatig meegeholpen op diverse zorgafdelingen. Drs. Jeroen van Valen is sinds 2007 directielid en partner bij Sectie5 Investments. Daarvoor had hij al ruime ervaring opgedaan met het initiëren en managen van portefeuilles commercieel vastgoed.