Team

We stellen u hier voor aan ons team, bestaande uit Henk, Pieter, Robin, Dennis en Petra.

Directeur
henk@connectinvest.nl
06-54738137

Henk Reyersen van Buuren

Henk is ruim 40 jaar (vanaf 1980) actief in het selecteren en introduceren van niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen en heeft een indrukwekkend track record opgebouwd.

In 2017 werd hij benaderd door Sectie5 Investments om de mogelijkheden voor een nieuw zorgfonds te verkennen. Deze nieuwe markt prikkelde en inspireerde Henk om samen met Pieter actief aan de slag te gaan. In maart 2018 hebben zij Connect Invest opgericht.

Henk is als oprichter (in 1980) en tot 2007 als enig aandeelhouder en directeur van Adviesgroep Reyersen van Buuren bv te Amstelveen verantwoordelijk geweest voor de succesvolle introductie van meer dan 100 vastgoedfondsen met een beleggingswaarde van ruim € 1,5 miljard. Vanaf 2007 was hij mede-aandeelhouder en lid van de meerhoofdige directie en als zodanig medeverantwoordelijk voor de activiteiten.

Voorbeelden van geïntroduceerde fondsen zijn:

– de winkelfondsen van onder andere VastNed, DIM Vastgoed en Sectie5 Investments,
– de kantorenfondsen van onder meer Akron Vastgoed en APF International,
– de ‘opportunityfondsen’ van APF International: kantoorprojecten in de Amsterdamse Houthavens, de Loft Office bij de Amsterdam ArenA en de Kauwgomballenfabriek.

Enkele andere bekende projecten waren de Heineken Music Hall en de ZiggoDome te Amsterdam, maar ook de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Medio 2013 heeft hij zijn aandelen in Adviesgroep Reyersen van Buuren bv verkocht.

Directeur
pieter@connectinvest.nl
06-83543524

Pieter van Herk

Pieter is zijn carrière gestart in de accountancy. Tijdens zijn NIVRA-opleiding was hij werkzaam bij Mazars en BDO. Sindsdien werkt hij al meer dan 20 jaar als interim manager, voornamelijk in de vastgoedsector.

Bij de institutionele belegger Bouwinvest deed hij veel ervaring op in zorgvastgoed. De uitdaging om samen met Henk het beleggen in zorgvastgoed voor particulieren mogelijk te maken, was de reden om Connect Invest te starten.

Tijdens een grote hoeveelheid aan opdrachten heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse soorten vastgoed zoals woningen, kantoren, winkels, hotels en zorg.

Deze opdrachten zijn uitgevoerd bij institutionele beleggers, banken, gemeenten en retailketens. Hij heeft ervaring in de wereld van vastgoedeigenaren, vastgoedmanagers en vastgoedgebruikers zoals:

-Gemeente Rotterdam Sector Vastgoed,
-ING Bank Corporate Real Estate,
-Nationale Nederlanden Corporate Real Estate,
-Bouwinvest Real Estate Investors,
-Ahold Real Estate & Construction.

Manager Marketing & Sales
robin@connectinvest.nl
06-46005011

Robin Jahshan

Robin heeft bij verschillende grote (inter)nationale media- en entertainment bedrijven als Metro, TMG, Exterion Media en Stage Entertainment gewerkt.

Na vele succesvolle concepten en mediacampagnes bedacht te hebben, besloot hij om te gaan ondernemen. Zo is zijn eigen bedrijf Buro85 ontstaan. Buro85 is een advies- en productiebedrijf op het gebied van digitaal communicatiemateriaal. In de loop der tijd is er een bijzondere passie ontstaan voor het ontwikkelen van concepten binnen het vastgoed. Zodoende is de samenwerking met Connect Invest ontstaan.

Robin is vanaf de oprichting betrokken bij Connect Invest en per augustus 2019 is hij verantwoordelijk voor het gehele marketing- en salesbeleid in de rol van Manager Marketing & Sales.

Real Estate Analist
dennis@connectinvest.nl
06-10354243

Dennis van Oosten

Dennis is in 2019 afgestudeerd aan Tilburg University. Na de Bachelor Bedrijfseconomie heeft hij de Master Finance afgesloten met een onderzoek naar beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa. Hij is sinds augustus 2019 bij Connect Invest actief als Real Estate Analist en betrokken bij de ontwikkeling van de Vastgoedfondsenscan.

 

Office Manager
info@connectinvest.nl
085-047 75 53

Petra den Haag

Petra heeft meer dan tien jaar haar eigen winkelonderneming gedreven in de juweliersbranche. Na de succesvolle verkoop van haar winkel zet zij haar opgedane vaardigheden en ervaring in bij diverse bedrijven en organisaties. Sinds april 2018 verzorgt zij op parttime basis het office management bij Connect Invest.