Raad van Advies

Met haar Raad van Advies heeft Connect Invest een schat aan kennis en ervaring in huis. De Raad van Advies fungeert als een klankbord om de dienstverlening van Connect Invest op een kwalitatief hoog en betrouwbaar niveau te houden.

Mr. Jan Lamsma

Jan H. Lamsma is commissaris en adviseur van bedrijven en bestuurder in diverse stichtingen.

Hij is de eerste 20 jaar van zijn carrière werkzaam geweest in commerciële en directiefuncties bij diverse bedrijven in verschillende branches in binnen- en buitenland.

Begin jaren ’80 heeft Jan samen met partners een advocatenkantoor opgericht onder de naam Lamsma Veldstra en Lobé Advocaten. Hij is tevens één van de oprichters van het internationale advocatennetwerk Legal Netlink.

Voorts bekleedde hij de afgelopen 30 jaar meer dan 30 (president-) commissariaten in Benelux, Duitsland, USA, Canada en het Caraïbisch gebied bij diverse ondernemingen, waaronder beursgenoteerde vastgoedbedrijven.

Jan heeft economie en rechten gestudeerd, met specialisatie internationaal concernrecht.

Marielle Wiegmans

Marielle Wiegmans

Marielle Wiegmans is Associate Partner bij Crowe Horwath Foederer Corporate Finance. Zij is haar carrière gestart bij AOT (voorloper Binck Bank) en heeft alle facetten van de beurshandel doorlopen. De afgelopen jaren is Marielle actief in Corporate Finance. Naast haar eigen actieve werkzaamheden bekleedt zij eveneens diverse commissariaten, waaronder een commissariaat bij B.V. Exploitatie Nationaal Sportcentrum Papendal.

Marielle is de oprichter en voorzitter van Sportfonds Parapaard. Dit fonds is erop gericht om organisaties, die therapeutisch paardrijden bieden aan mensen met een beperking, te voorzien in materiële en immateriële ondersteuning.

Drs. Jan Berghs MRE

Jan Berghs is directeur bij EIG AG in Duitsland en bij Berghs & Partner in Nederland. Hij is meer dan 30 jaar actief in de vastgoedsector in binnen- en buitenland. In het verleden was hij onder andere werkzaam bij de gemeente Almere, de Provincie Flevoland, FGH Bank en Grouwels Vastgoed.

Jan heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1989) en heeft een Master of Real Estate (1993). Hij was vanaf 1999 tot en met 2017 actief lid van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en van 2006 tot en met 2017 Fellow of the RICS.