Reclame

Deze website is een uiting van reclame. Raadpleeg het prospectus en het essentiële informatiedocument van S5 Vitae Fonds Vijfde Emissie (eerste tranche) voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

S5 Vitae Fonds | Vijfde Emissie (eerste tranche)

Crisisbestendig beleggen in duurzaam Nederlands zorgvastgoed

Conform het prospectus is de inschrijving per 1-12-2022 gesloten.

Heeft u interesse in dit groeifonds en wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Neem dan contact met ons op via ‘Klik hier’.

Hierbij brengen wij een beleggingsmogelijkheid onder uw aandacht bestaande uit participaties in de Vijfde Emissie (eerste tranche) van het S5 Vitae Fonds. Het fonds is een groeifonds dat belegt in zorgvastgoed.
Het fonds richt zich op beleggingen in levensloopbestendige woningen en wonen met zorg. De huidige portefeuille van 12 zorgcomplexen wordt met 8 objecten uitgebreid. De huurder van deze objecten is Stichting Siza, bekend van Het Dorp.

Kenmerken S5 Vitae Fonds Vijfde Emissie (eerste tranche)

De weergegeven scenario’s zijn een schatting van het toekomstige rendement op basis van gegevens uit het verleden en geven geen exacte indicatie. Uw rendement hangt af van hoe de markt presteert en hoe lang u de belegging/het product aanhoudt.
De toekomstige resultaten zijn onderworpen aan belastingen die afhankelijk zijn van de persoonlijke situatie van elke belegger en kunnen in de toekomst veranderen.

✔️8 objecten in Arnhem, Bennekom, Dieren, Renkum, Rheden, en Velp (3)
✔️Objecten liggen binnen de bebouwde kom

✔️5,1% verwacht gemiddeld uitkeerbaar rendement per jaar
✔️Rendement na aflossing en exclusief waardestijging
✔️Rendementsuitkering per kwartaal achteraf

✔️Deelname vanaf € 10.047 (80 participaties van € 125,59)
✔️Geen emissiekosten verschuldigd
✔️Tussentijds uitstappen mogelijk
✔️Uiterste inschrijf- en betaaldatum 01-12-2022 (tenzij eerder voltekend)

Risico’s
Aan het beleggen in S5 Vitae Fonds zijn risico’s verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen van de zorgwoningen, risico van dalende huurprijzen, risico van stijgende rente op hypothecaire financieringen, risico van stijgende (af)bouwkosten, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, risico dat huurders hun huur niet betalen, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid Participaties en het risico van langere looptijd van het Fonds. Een belegging in het Fonds is geen duurzame belegging in de zin van de Verordening betreffende informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiële dienstensector ((EU) 2019/2088). Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Renkum
Arnhem
Rheden
Bennekom

Documentatie downloaden en inschrijven

Hieronder vindt u alle benodigde documentatie, zodat u goed bent geïnformeerd. Het inschrijfformulier is digitaal invulbaar, maar u kunt het ook uitprinten en handmatig invullen.
Het prospectus is eveneens verkrijgbaar op de website van Sectie5.

Belangstellenden kunnen zich door middel van het inschrijfformulier ‘Verklaring van deelname in S5 Vitae Fonds’ aanmelden voor deelname. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u vervolgens mailen naar info@sectie5.nl en het origineel verzenden per post naar:
Sectie5 Beheer BV
Antwoordnummer 46029
1060 VB Amsterdam
Let op: toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren.

Reservering en documentatie per post

Mocht u meer tijd nodig hebben, dan bieden wij u via onderstaand formulier de mogelijkheid om een reservering te plaatsen. De reservering blijft 14 dagen geldig.
Indien u de brochure en het inschrijfformulier liever per post ontvangt, dan kunt u dat eveneens in onderstaand formulier aangeven.
  jaNee

  Velden met * zijn verplicht.

  Waarschuwing: u staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is.

  Initiatiefnemer

  De initiatiefnemer (Sectie5 Investments NV) is opgericht in 2007 en structureert vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers met een sterke focus op zorgvastgoed, supermarkten en wijkwinkelcentra. Sinds haar oprichting structureerde Sectie5 meer dan 35 vastgoedbeleggingsfondsen met een totale waarde van ruim € 1,3 miljard en een ingelegd vermogen van circa € 430 miljoen.

  De directie over Sectie5 Investments wordt middelijk gevoerd door de heer drs. J.H. van Valen, de heer drs. B.U. Bearda Bakker en de heer drs. W.H.E. van Ommeren RA MBA. Een uitgebreide beschrijving over de initiatiefnemers vindt u in het prospectus (sectie 10 – Initiatiefnemer en Beheerder).

  Directie Sectie5

  Overzicht gemiddeld totaalrendement

  Vastgoedportefeuille van S5 Vitae Fonds

  Het S5 Vitae Fonds belegt reeds in twaalf objecten te Zwolle, Gorinchem, Dordrecht, Almere, Rotterdam (centrum), Hengelo, Den Bosch, Rotterdam (Prinsenland), Haarlem, Breda, Maassluis en Leeuwarden.
  Het Fonds zal worden uitgebreid met acht objecten in Arnhem, Bennekom, Dieren, Renkum, Rheden en Velp (3).

  Bekijk hier de huidige vastgoedportefeuille van het S5 Vitae Fonds:

  Vastgoedportefeuille van de Vijfde Emissie (eerste tranche)

  Velp, Gasthuislaan 40-40A

  Velp is een dorp (woonkern) in de gemeente Rheden in de provincie Gelderland. Het grenst aan zowel de plaatsen Rheden en Rozendaal (gemeente Rozendaal) als aan de stad Arnhem. De gemeente Rheden telt 43.525 inwoners (2021).
  Aan de Gasthuislaan 40-40a ligt het woon-/zorgcomplex Barentszhuis.
  De locatie bevindt zich op korte afstand van het centrum van Velp met haar voorzieningen. Binnen een straal van circa 600 meter rondom de locatie bevinden zich een Jumbo, Hema, Albert Heijn en andere winkels en eetgelegenheden. Op korte afstand van de locatie bevinden zich openbaar vervoer knooppunten met verschillende busverbindingen. Tevens bevindt het station van Velp zich op circa 400 meter afstand.

  Wooneenheden

  40 woonappartementen

  Ligging

  Centrum van Velp met verschillende voorzieningen en winkels op korte afstand

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming maatschappelijk

  Huurovereenkomst

  10 jaar met zorgverlener Stichting Siza. Na afloop gaat deze over in onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een jaar.

  Oppervlaktes

  Circa 35 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1993 met deels energielabel C en deels energielabel D

  Velp-Gasthuislaan

  Rheden, Arnhemseweg 8k-01 t/m 8k-32

  Rheden is een gemeente in de provincie Gelderland en telt 43.525 inwoners (2021). Aan de Arnhemseweg 8k-01 t/m 8k-32 ligt het woon-/ zorgcomplex Koningsland. De locatie bevindt zich op korte afstand van het centrum van Rheden met verschillende voorzieningen, winkels en eetgelegenheden. Op circa 400 meter afstand bevinden zich verschillende openbaar vervoer aansluitpunten.

   

  Wooneenheden

  32 woonappartementen

  Ligging

  Centrum Rheden met voorzieningen en winkels op korte afstand

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming wonen

  Huurovereenkomst

  10 jaar met zorgverlener Stichting Siza. Na afloop gaat deze over in onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een jaar.

  Oppervlaktes

  Circa 35 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1993 met energielabel A++

  Rheden

  Bennekom, Johanniterlaan 6

  Bennekom is een dorp in de gemeente Ede en zelf een voormalige gemeente in de provincie Gelderland. In 2021 telde de gemeente Ede 118.530 inwoners. Aan de Johanniterlaan 6 ligt het woon/zorgcomplex Vossenhol.
  Het object ligt midden in een woonwijk en past wat betreft de uitstraling bij de naastgelegen woningen. Het centrum van Bennekom met alle voorzieningen en winkels bevindt zich op loopafstand van de locatie. Op ongeveer 200 meter afstand bevinden zich openbaar vervoer punten.

  Wooneenheden

  27 woonappartementen

  Ligging

  Centrum Bennekom met voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming wonen

  Huurovereenkomst

  5 jaar met zorgverlener Stichting Siza met een verlengingsperiode voor onbepaalde tijd, waarna een opzegtermijn van een jaar geldt

  Oppervlaktes

  27 m² tot 31 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1981 met energielabel C

  Bennekom

  Velp, Kerkallee 66

  Velp is een dorp (woonkern) in de gemeente Rheden in de provincie Gelderland. Het grenst aan zowel de plaatsen Rheden en Rozendaal (gemeente Rozendaal) als aan de stad Arnhem. De gemeente Rheden telt 43.525 inwoners (2021). Aan de Kerkallee 66 ligt het woon-/zorgcomplex De Kerkallee.
  De locatie bevindt zich op circa 200 meter afstand van het centrum van Velp met haar voorzieningen. Binnen een straal van circa 400 meter rondom de locatie bevinden zich een Jumbo, Hema, Albert Heijn en andere winkels en eetgelegenheden. Op korte afstand van de locatie bevinden zich openbaar vervoer knooppunten met verschillende busverbindingen. Tevens bevindt het station van Velp zich op circa 700 meter afstand.

  Wooneenheden

  18 woonappartementen

  Ligging

  Op korte afstand van het centrum van Velp met verschillende voorzieningen en winkels

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming maatschappelijk

  Huurovereenkomst

  10 jaar met zorgverlener Stichting Siza. Na afloop gaat deze over in onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een jaar.

  Oppervlaktes

  15 m² tot 24 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1992 met energielabel A+

  Velp-Kerkallee

  Dieren, Vingerhoed 46

  Dieren is een dorp in de Nederlandse gemeente Rheden in de provincie Gelderland. De gemeente Rheden heeft 43.525 inwoners (2021). Aan de Vingerhoed 46 ligt het woon/zorgcomplex Huize Johanna. Het object ligt midden in een woonwijk en past wat betreft de uitstraling van het gebouw bij de naastgelegen woningen. Het centrum van Dieren met alle voorzieningen en winkels bevindt zich op loopafstand van de locatie. Op ongeveer 300 meter afstand bevindt zich het treinstation van Dieren met openbaar vervoer punten.

  Wooneenheden

  17 woonappartementen

  Ligging

  Centrum van Dieren met voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming wonen

  Huurovereenkomst

  Drie jaar met zorgverlener Stichting Siza met een verlengingsperiode voor onbepaalde tijd, waarna een opzegtermijn van een jaar geldt

  Oppervlaktes

  23 m² tot 66 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1984 met energielabel A

  Dieren

  Renkum, Dorpsstraat 160

  Renkum is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Renkum telt 31.417 inwoners (2021). Aan de Dorpsstraat 160 ligt het Moeder en Kind huis van Siza. Het betreft een woon/zorgcomplex bestaande uit een karakteristieke woonvilla met koetshuis. De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Renkum met alle voorzieningen, winkels en eetgelegenheden. Openbaar vervoer voorzieningen zijn ook op loopafstand bereikbaar.

  Wooneenheden

  12 woonappartementen

  Ligging

  Aan de rand van het centrum met verschillende voorzieningen op loopafstand

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming wonen

  Huurovereenkomst

  Onbepaalde tijd met zorgverlener Stichting Siza met een opzegtermijn van een jaar

  Oppervlaktes

  35 m² tot 40 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1823 met energielabel F

  Renkum

  Arnhem, Mr. P.S. Gerbrandysingel 79-81

  Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt 162.424 inwoners en is daarmee de twaalfde gemeente van Nederland. In de wijk Rijkerswoerd-Oost, aan de Mr. P.S. Gerbrandysingel 79-81 in Arnhem ligt het woon/zorgcomplex Rijkerswoerd.
  Het object ligt midden in een woonwijk en de uitstraling komt overeen met naastgelegen woningen. De locatie ligt op korte afstand van winkelcentrum Rijkerswoerd met onder andere een Jumbo. Op loopafstand bevinden zich verschillende stopplaatsen van het openbaar vervoer.

  Wooneenheden

  25 woonappartementen

  Ligging

  In woonwijk, vlakbij winkelcentrum en openbaar vervoer

  Bestemming

  Bestaande zorglocatie met bestemming wonen

  Huurovereenkomst

  Onbepaalde tijd met zorgverlener Stichting Siza. Opzegtermijn van een jaar.

  Oppervlaktes

  Circa 20 m²

  Bouwjaar en energielabel

  1995 met energielabel A

  Arnhem

  Velp, Den Heuvel 72

  Velp is een dorp (woonkern) in de gemeente Rheden in de provincie Gelderland. Het grenst aan zowel de plaatsen Rheden en Rozendaal (gemeente Rozendaal) als aan de stad Arnhem. De gemeente Rheden telt 43.525 inwoners (2021).
  Aan de Den Heuvel 72, ligt de dagbestedingsruimte
  AC Warmbeek. Het betreft een dagbesteding ruimte die onderdeel uitmaakt van het winkel- en serviceflatcentrum Den Heuvel. De locatie ligt in het centrum van Velp en maakt deel uit van winkelcentrum Den Heuvel met verschillende voorzieningen, winkels en wonen. Op korte afstand van de locatie bevinden zich openbaar vervoer knooppunten met verschillende busverbindingen. Tevens bevindt het station van Velp zich op circa 700 meter afstand.

  Bestemming

  Bedrijfsruimte voor dagbesteding

  Huurovereenkomst

  3 jaar met zorgverlener Stichting Siza. Na afloop te verlengen voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een jaar.

  Velp-den-Heuvel

  Fondsinformatie

  S5 Vitae Fonds is als beleggingsinstelling geregistreerd bij de AFM en wordt beheerd door Sectie5 Beheer B.V. Sectie5 Beheer B.V. beschikt over een vergunning van de AFM om te mogen optreden als beheerder.

  Risico's

  Aan het beleggen in S5 Vitae Fonds zijn risico’s verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen van de zorgwoningen, risico van dalende huurprijzen, risico van stijgende rente op hypothecaire financieringen, risico van stijgende (af)bouwkosten, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, risico dat huurders hun huur niet betalen, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid Participaties en het risico van langere looptijd van het Fonds. Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.