HandicapNL

Iedereen eerlijke kansen

HandicapNL bouwt aan een wereld voor iedereen met een handicap

De plek waar je woont is voor iedereen heel belangrijk. Mensen met een handicap hebben echter moeite om een thuis te vinden. HandicapNL ondersteunt daarom nieuwe kleinschalige zorgcomplexen. Dat doen we met kennis, maar ook met geld voor de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes. Dankzij de steun van onze donateurs en partners kunnen steeds meer mensen met een handicap zich écht thuis voelen.

Meer info: www.handicap.nl

Samenwerken zodat iedereen zich thuis voelt

Connect Invest is een belangrijke partner van HandicapNL. Zij selecteert kwalitatief hoogwaardige vastgoedfondsen op het gebied van zorg en wonen. Een voorbeeld is het S5 Vitae Fonds dat ervoor zorgt dat nieuwe woonzorglocaties op een moderne manier gefinancierd worden.
Om een nieuwe locatie te ontwikkelen en in te richten is veel geld nodig. Gebruikelijke verhuurders van zorginstellingen, zoals woningcorporaties, trekken zich terug uit de markt. En banken zijn terughoudend in het lenen van geld. Gelukkig zijn er fondsen die beleggen in zorgwoningen en die dit gat kunnen opvullen. 
Connect Invest maakt het mogelijk om te participeren in het S5 Vitae Fonds en hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling van passende zorgwoningen.
Brochure

Evenementen

Vanuit het partnership tussen HandicapNL en Connect Invest is op 21 juni 2019 en op 1 juni 2022 de Furori racemiddag georganiseerd op het kartcircuit in Lelystad. Bekijk de video (2019) voor een sfeerimpressie. Klik hier voor meer sfeerbeelden en informatie over Stichting Furori.

Beleggen in zorgwoningen

Bent u benieuwd hoe u met uw geld een positieve impact kunt maken voor mensen met een handicap? We helpen u graag verder met uw specifieke wensen.